Laget hyllar Yonis som gjort 101 mål

Som United hyllar spelaren som gjort över 100 mål

Föreningsliv/Sport

Som United slutade trea denna säsong i fotbollens division 4 och Yonis Egag gjorde 101 mål. Här kommer en kort intervju som ledarna i föreningen har gjort med Yonis Egag.

Yonis, du har gjort magiska 100 mål för Som United, hur känns det?

– En riktigt bra känsla, jag värderar det väldigt högt. Att göra hundra mål för en och samma förening under fem fotbollssäsonger, där två säsonger har varit enkelserie, är stort för mig. Jag är mycket tacksam till mina lagkamrater och ledarna i föreningen.

På 77 tävlingsmatcher gjorde du till och med 101 mål, hur har du lyckats med det?

– Vi har lyckats göra ganska många mål tack vare att mitt lag har serverat mig magiska passningar och spelat en fotboll som passar mig väldigt bra. Just år 2017 gjorde laget 90 mål i division 5, jag gjorde 45 av dem, det gav mig ett försprång.

Vad tar du med dig från den här säsongen?

– Det jag är mest stolt över är att vi som förening kom trea och att jag lyckades nå mina 100 mål. Det var mitt personliga mål för denna säsong.

Finns det något mål som betyder extra för dig av alla dessa 101 målen?

– Nej, inte alls, jag gör inga spektakulära mål faktiskt. De som känner mig vet är att jag är en boxspelare och att 90 procent av mina mål är i boxen Det innebär att det är svårt att göra fina mål.

Finns det någon säsong som sticker ut, av din tid i Som United?

– År 2019 var vi ett bottenlag och kämpade för överlevnad. Vi höll oss kvar i den sista matchen och trots det vann jag skytteligan. Detta är något som jag kommer att bära med mig.

Vi från Som United vill gratulera Yonis till denna bedrift. Han har skrivit historia i klubben och detta är något som föreningen aldrig glömmer. Grattis Yonis!

Bilder: Said Ali
Print Friendly, PDF & Email