Ett av de röda husen med vita knutar på Husby gård. En dörr står öppen.

Kista Sports Club drar igång årets familjeaktiviteter nu i mars. I år kommer klubben göra det möjligt att prova på simning, minigolf, discgolf och även aktiviteter av annat slag.

Organiserade aktiviteter för hela familjen är ett sätt för Kista SC att nå fler unga, plus deras föräldrar, och visa på alla aktiviteter som finns i Järva. Ungefär en gång i månaden anordnar Kista Sports Club en aktivitet i närområdet för familjer. Alla evenemang är gratis och inkluderar lunch, men man måste anmäla sig i förväg.

Nästa familjeaktivitet blir den 12 mars och är ett samarbete med slöjdverkstaden på Husby Gård. Då finns möjlighet för alla barn och deras familjer att prova olika pysseltekniker. Den 31 mars blir det besök till Akalla Klättercentrer.

Annons:
Annons:

Familjeaktiviteter är en kostnadsfri verksamhet som anordnas av Kista Sports Club, med stöd från Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning.

Ben Robertson, Kista SC

Information om familjeaktiviteter finns alltid på Kista SC:s hemsida och anmälningar sker i förväg till ben.robertson@kistasc.com.

Print Friendly, PDF & Email