Kvinna som håller en yogamatta i famnen

Vi var många som kom till vårens första träningspass. Vi började med en ordentlig uppvärmning för hela kroppen.

 Lidiana Barros ledde ett rejält intensivt och roligt pass. Hennes brasilianska rötter märktes tydligt, det var mycket glada rytmer i musiken, och vi fick lära oss några danssteg. I början hade flera av oss lite svårt att hänga med och få fötterna och armarna att jobba i takt. Men att övning ger färdighet märkte vi snabbt.

Annons:
Annons:

Alla kan vara med, var och en tränar helt efter sin egen förmåga

Vi var ett gäng kvinnor i olika åldrar som alla hade väldigt roligt. Mycket skratt och några välbehövliga korta pauser då vi passade på att dricka vatten. Timmen gick fort, och jag tror att vi kommer känna en del träningsvärk imorgon. Träningen är upplagd så att alla kan vara med, var och en tränar helt efter sin egen förmåga.

Tio  söndagar under våren kommer Lidiana Barros att hålla i träningen i Rinkeby Folkets Hus. Ta på dig bekväma, lätta kläder som du kan röra dig bra i. Man blir ordentligt varm och törstig, så en vattenflaska är också bra att ha. Efter passet var alla väldigt nöjda och ser redan fram emot nästa söndag.
– Oj, vad det var jobbigt! Men jätteroligt också, vi ses nästa vecka, sade Kos Jusuf.


Annika Skarf

Förutom passen för kvinnor från 13 år i Rinkeby Folkets Hus på söndagar klockan 13-14, håller Lidiana Barros även pass i Tensta Simhall på söndagar klockan 17-18, och i Husbyhallen måndagar klockan 18-19.  Ett pass i Husbyhallen klockan 19-20 är för tjejer mellan 13 och 20 år.

Print Friendly, PDF & Email