Imenella uppträdde med sina dansare under fredagskvällen på Järvaveckan. Med gamla nostalgiska låtar som “Moves” och “Chagga”  och nyare låtar var stämningen på topp. 

För första gången uppträdde Iman “Imenella” Kalsan Mohamed på Järvaveckan och i flera av sina låtar nämndes Tensta lite extra mycket. 

Vad betyder Tensta för dig?

Annons:

– Det betyder hemma, jag är ju härifrån så det känns najs att vara hemma. Auran på scenen var mer än jag någonsin kunnat önska mig, jag var jätte jättenervös. Jag var inte ens så här nervös inför Grammisgalan, sade artisten Imenella.  

Skulle du vilja uppträda på Järvaveckan igen? 

– Ja, 100 procent!

I publiken fanns många unga flickor som hajpade Imenella och hennes dansare Matilda Ramos och Diana Ledan. Efter uppträdandet väntade många av dem för att kunna ta bilder och hälsa på Imenella. 

Hur känns det för dig att unga tjejer ser upp till dig?

– Det känns bra för jag hade inte någon att se upp till själv som såg ut som en själv, representation är jätteviktigt. Jag tror också att för att jag följer mina drömmar och på något sätt lyckas med det gör att man vågar och tar för sig. Jag är också lite orädd av mig också och det smittar av sig och det tycker jag är positivt, sade Imenella. 

Seher Ekici

Print Friendly, PDF & Email