Stefan Silva, som var med och vann SM-guld med AIK 2018, debuterade i Rinkeby United FC igår. Han, med en lång professionell karriär bakom sig, gjorde också lagets enda mål. Matchen mot Åkersberga FC slutade 1-1.

Säsongens tredje match och den andra bortamatchen för säsongen är avklarad. En bortamatch där vi kontrollerar första halvlek, men har inte skärpan i sista tredjedelen.

I andra halvlek börjar positivt och vårt nya stjärnskott Stefan Silva har lekstuga. Ända sättet motståndarna får stopp på honom är tyvärr genom att dra på sig frisparkar. Efter ca 60 minuters spel så hänger han bollen i vänstra krysset och Rinkeby United FC tar ledningen med 1-0.

Annons:

Vi håller ledningen i en knapp kvart och tappar bollen under uppspels fas, blir straffade och åker på en kvittering.

Resterande del av matchen så har båda lagen bud på att ta ledningen, men George Shabo i vårt mål gör några fantastiska räddningar och vi saknar tyvärr skärpa och lite flyt i våra lägen. Vi håller huvudet högt och är fortfarande obesegrade.

Referat: Rinkeby United FC
Bilder: Said Ali