Som United FF lyckades ta med sig en poäng från matchen mot topplaget Norrtulls SK på Stadshagen IP. Detta trots att laget spelade med en man mindre under sista timmen.

Det var en tidig fredagsmatch som hade avspark redan kl 18.00. Under de första 30 minuterna var det en jämn match, men så skulle matchbilden förändras fort. En av Som Uniteds mittbackar fick rött kort och blir utvisad.

Det röda kortet är herrlagets första röda sedan säsongen 2017. Laget har genomfört fem hela säsongen utan ett enda direkt rött kort.

Annons:

Första halvlek slutar mållös och i andra är det Som United som tar ledningen genom straff, slagen av Yahya Sharif, sedan lagets vänsterback blivit fälld i straffområdet.

Det röda kortet är herrlagets första röda sedan säsongen 2017

Norrtull fortsätter trycka på för kvittering och försöker uttnyttja att de är en man mer på planen. I matchminut 72 får de in kvitteringsmålet när Som United slarvar med försvarspelet.

Efter kvitteringsmålet lyckas båda lagen skapa några chanser, men inget av dem lyckas få in bollen.

– Idag har laget visat kämparvilja, och även om vi fick jaga bollen en hel del så gav vi aldrig upp, sade lagets tränare Mohamed Abdulkhadir.

Som United FF

Print Friendly, PDF & Email