Sju veckors sommarläger har nått sitt slut för Som United FF. 
– Vi hoppas på samma gensvar nästa sommar.

Mellan 13 juni och 28 juli har Som United FF hållit sommarläger för alla områdets barn. Varje vardag mellan 16.00 och 20.00 kom ett hundratal barn och ungdomar för att spela spontanfotboll på Knutby BP tillsammans med Som Uniteds ledare.

I vanliga fall brukar lägret pågå i fyra veckor, men tack vare engagerade ledare och sponsorer har föreningen i år kunnat förlänga det med tre veckor. Torsdagen den 28 juli var det avslutningsfest där både deltagare och föräldrar deltog. Här bjöds det på grillmat, dryck, musik och underhållning.

Barn som inte tidigare spelat fotboll fick chansen att prova

Sommarverksamheten har varit gratis. Barn som inte tidigare spelat fotboll fick chansen att prova. Flera av dessa har nu anmält sig för att börja i Som Uniteds knatteskola, som startar under hösten.

Under perioden har det hållits tävlingar där deltagarna har haft möjlighet att vinna presentkort. Utöver presentkort delades det ut signerade matchtröjor. Tröjorna var AIK:s Bilal Husseins, AIK:s Amar Abdirahmans, Robert Quaisons gamla Palermotröja, samt Som United FF:s vita hemmatröja och blå bortatröja.

Ni är förebilder

Föreningen är tacksamma för att spelarna ställt upp med sina matchtröjor.
– Ni är förebilder som deltagarna ser upp till och de kunde inte önska sig någon bättre present.

I början av augusti börjar Som Uniteds ordinarie träning och matcher för föreningens medlemmar igen.
– Ni som vill vara med och spela fotboll i områdets snabbast växande fotbollsförening är välkomna att höra av er på mejl till info@somunited.se. Hos Som United är alla välkomna att delta på sina egna villkor.

Föreningen hoppas på samma gensvar nästa sommar.
– Vi vill tacka alla inblandade för ett fantastiskt fint och väl genomfört sommarläger.

Mohamed Ismail

Print Friendly, PDF & Email