I fredags kväll möttes Rinkeby United och Vallentuna BK på Knutby BP för en av säsongens sista matcher. Det blev en spännande match där känslorna gick upp och ner under matchen.

Vallentunas lag består av många unga och energiska spelare som rör sig aktivt. Laget hade mest bollinnehav men lyckades inte skjuta på mål. I den 27e minuten kliver Stefan Silva fram efter en fantastisk framspelning av Boda och placerar bollen enkelt i mål. Ledningen varar i ca tio minuter när Vallentuna kvitterar till 1-1. Rinkeby United får däremot sista målet före halvtidsvilan då Stefan Silva ännu en gång kliver fram och gör 2-1 i den 44e minuten.

Andra halvlek börjar med fortsatt mycket bollinnehav för Vallentuna och det får utdelning i den 53e minuten kvitterar de till 2-2. Vallentuna har goda chanser att ta ledningen när Rinkeby Uniteds målvakt George gör en räddning som lämnas till retur och Vallentuna-anfallaren skjuter med marginal utanför.

Därefter har hemmalaget flera målchanser men det dröjer till den 81a minuten innan matchens sista mål sätts. Lefty driver en boll nästan från mittplan samtidigt som han håller bort en motståndare och skjuter ett skott som blir omöjligt för målvakten att ta. Därefter blir det ganska odramatiskt och slutresultatet blir 3-2 till Rinkeby Uniteds fördel.

Vallentuna BK bjöd på en spännande match och gav Rinkeby United riktigt bra motstånd. Men Rinkeby United visar ännu en gång sin styrka hemma på Knutby BP med det starka stödet de får från publiken.