RBK fortsätter med den vinnande trenden efter att ha plockat ytterligare tre poäng efter en händelserik bortamatch på Grimsta IP mot Vällingby AIK i fredags kväll.

Matchen inleddes starkt av RBK som i princip styrde matchen så fort domaren blåste för matchstart. Vår intensiva press resulterade i flertalet målchanser men där vi tyvärr nog inte var tillräckligt kliniska.

Målnollan spräcktes efter en straffsituation där Faris blivit fälld. Vår mittfältsstjärna Gustavo klev fram och placerade kyligt in bollen i mål, 1-0 till RBK. Det blev även halvleken och matchens enda mål.

Ganska jämn andra halvlek där båda lagen lyckades skapa målchanser men som inte togs vara på. Stor eloge till vår målvakt Ibrahim som gjorde en riktigt bra match och imponerade med flertal konsträddningar.

Tre pinnar och en hållen nolla! Vi tackar för motståndet och trummar vidare.