För evigt med Ison & Fille Riksteatern 2022 Manus och regi: Åsa Lindholm Musik: Ison & Fille Videodesign: Roxy Farhat

Parkteatern firar i år att de under 80 år erbjudit gratis föreställningar i parker och på torg runt om i Stockholm. På programmet finns teaterföreställningar, nycirkus, konserter, dansföreställningar och en hel del annat. I år har de cirka 25 föreställningar på olika platser i Järva. Totalt kan de ses på mer än 50 spelplatser i Stockholm.

Flera av föreställningarna är för barn och spelas på dagtid, ofta i parklekar. Man kan till exempel se Djungelboken med en teatergrupp.

För de musikintresserade är utbudet stort. Operasångare, Blåsarsymfonikerna, jazzfest, kubanska rytmer och balett. Det finns en dansföreställning ”där åldern är ett plus”. Den heter Stories och gruppen av dansare består av 22 personer i åldrarna 70 – 83 år. Även en manifestation för miljön, freden och klimatet ordnas. Närodlade gästartister ska framträda – låter spännande!

Redan på tisdag 14 juni kan man se Ison och Fille uppträda på Spånga IP med sin teaterkonsert som heter För evigt. Hiphopduon firar 20 år tillsammans och framför sin musik samtidigt som de berättar om vänskap och framtidsdrömmar.

För alla föreställningar brukar det gälla att vara i god tid för att få plats eftersom inga biljetter kan bokas i förväg. Så packa picknickkorgen och tag plats – föreställningen kan börja!

läs hela programmet här:

Monica Jansson
Bild:Sören Vilks

 

Print Friendly, PDF & Email