Från och med söndag eftermiddag kommer Nyhetsbyrån Järva att se lite annorlunda ut. Det blir inga radikala förändringar, men förhoppningsvis en bättre och mer tillgänglig tidningssida. 

Anledningarna till att vi gör om är flera. Dels kommer vi med det nya utseendet ha bättre möjlighet att lyfta fram vissa artiklar och sortera så att det blir enklare för er läsare att hitta relevanta texter. Det kommer även att bli plats för fler annonser. Dels måste vi göra förändringar på sidan av tekniska skäl, för att hänga med i alla uppdateringar. 

Detta innebär att hela tidningen kommer ligga nere och inte gå att nå under ungefär en timme senare idag.

Annons:

Utvecklingsarbetet har, som så mycket annat med Nyhetsbyrån Järva, gjorts på ideell basis. Stort tack till er som har hjälpt till! Ni vet vilka ni är. Om du som läser har problem med sidan eller hittar några konstigheter eller fel är vi tacksamma om du hör av dig till oss på redaktionen@nyhetsbyranjarva.se så ska vi göra vårt bästa för att åtgärda det så snabbt som möjligt.

Kort sagt: räkna med en tidning i förändring de kommande veckorna. Vi vänjer oss alla snart och resultatet kommer i slutändan bli bättre än det vi nu är vana vid. Nyhetsbyrån Järva 2.0 – here we go!

Redaktionen

Print Friendly, PDF & Email