7-0 senast hemma match mot Enebyberg och nu 13-0 mot Erikslund hemma på Knutby BP. Rinkeby United startade starkt hemmaplan spelet för årets seriespel, två hemmamatcher, två vinster och förkrossande 20-0 i målskillnad.

13-0 talar sitt allra tydligaste språk. Rinkeby United imponerade och hade inga problem att städa av Erikslunds KF i kvällens match på ”hemmaplan” på Knutby. Rinkeby imponerade och Erikslund hade inte mycket att sätta emot.

Tvåsiffrigt, 13-0, som gav tre nya viktiga poäng. Stefan Silvas målform håller i sig. Silva gjorde hattrick i matchen och öppnade målkalaset med två mål efter 6 minuter spel, och gjorde även 10-0 målet i 70:e minuten.

Övriga målskyttar: Första halvlek och efter paus gjorde Doda (3), Lefty(3), Said, Subbe, Mokhtar, och Zyd övriga fyra målen.

Rinkebys nästa match är derbyt borta mot Husby FF fredagen den 6:e maj 20:00 på Grimsta IP.
Matchens spelas på Grimsta IP på grund av att intresset för matchen är stort och det förväntas stor publiktryck i matchen som Ärvinge BP inte klarar av.