Imorgon kväll, onsdagen den 10 oktober, anordnas ett möte i Rinkeby Folkets Hus för alla som funderar på att starta eget.
– Syftet med kvällen är att uppmuntra och inspirera alla till att se möjligheter med entreprenörskap och vilja förverkliga sina idéer. Det är öppet för alla, oavsett ålder, sysselsättning eller erfarenhet, säger Amir Sajadi, VD på Hjärna.Hjärta.Cash som står bakom Järvas Entreprenör.

Under kvällen medverkar Canan Yasar från PR-byrån Obeya som berättar om de fallgropar hon hamnat i och hur hon vände de motgångarna till framgång. Även Vladimir Ruzic som gick från att söka hundratals jobb, till att starta eget och bli ledande inom mäklarbranschen är med.
– Järvas Entreprenör är en ny plattform som kombinerar tävling och utbildning så att fler människor i våra områden får inspiration och kunskap att våga ta klivet och bli entreprenörer, säger Amir Sajadi.
Initiativtagare till Järvas Entreprenör är Hjärna.Hjärta.Cash och BLING, samarbetspartners är Atletico Rinkeby och BK Bussenhus, samt PwC och Orten.io.
Mötet i Folkets Hus startar 18.00. Det bjuds på tilltugg och mer information om tävlingen och utbildningen.
Manel Rodrick
Print Friendly, PDF & Email