Entrén till Fryshuset Husby

I morgon, den 17 november, arrangerar Fryshusets grundskola i Husby en gymnasiemässa kl.15.00-19.00. Gymnasiemässan är gratis och riktar sig till alla som ska söka till gymnasiet.

Syftet är att unga ska få bättre möjlighet till att göra ett genomtänkt gymnasieval. På mässan kan elever och vårdnadshavare besöka skolmontrar, få informationsmaterial och träffa elever och lärare från olika skolor.

Det kommer finnas tolkar på flera språk som arabiska, somaliska, ryska, urdu och engelska

Annons:

För att alla unga ska få samma förutsättningar inför sitt gymnasieval kommer det finnas tolkar på flera språk som arabiska, somaliska, ryska, urdu och engelska. Ingen föranmälan krävs utan alla är välkomna att dyka upp när det passar mellan 15.00-19.00.

De skolor som deltar är Fryshuset GymnasiumSolna GymnasiumKlara GymnasiumDansgymnasietTibble GymnasiumYrkesgymnasietRealgymnasietThoren Business SchoolThoren Innovation SchoolKungsholmen VästraSnitz GymnasiumDidaktusSjölinsThorildsplans GymnasiumCybergymnasietSt: Martins GymnasiumStockholms transport- och fordonstekniska gymnasium och Kista Folkhögskola.

För information på arabiska klicka HÄR
För information på somaliska klicka HÄR

Mässan äger rum onsdagen den 17.11 på Lofotengatan 32-34 i Husby.

Den ”vanliga” gymnasiemässan där nästan alla gymnasieskolor i Stockholms län visar upp sig kommer även i år att ske digitalt den 25-27 november.

Print Friendly, PDF & Email