lagbild på Som United FF, Herrar 4 mellersta

Som Utd FF hade inför denna omgång tre av tre vinster på Knutby BP, men åkte på säsongens första förlust på hemmaplan.

En poäng skilde mellan lagen inför matchen. Motståndarna Värtan IK chockade hemmalaget och deras supportrar redan sex minuter efter avspark när de tog ledningen genom en frispark.

Hemmalaget replikerade ganska snabbt och kvitterade genom Yayha Sharif.
Värtan fortsatte att vara mest hungriga och fick dit 2–1 målet genom självmål av Som Utd. Efter målet, till och med slutet av första halvlek, var det jämn match.

Annons:

I andra halvlek var det hemmalaget som tryckte på för kvittering. De hade bud på flera chanser utan att förvalta dem.

Med en kvart kvar av matchen tilldelades Som Utd en straffspark. Laget missade sin chans att kvittera men gav inte upp. Ända till slutsignalen jagade de kvittering och hade bud på flera chanser, samtidigt som man riskerade att åka på en kontring. Ingen av lagen satte dock något mål och domaren blåste av matchen inför de 150 åskådare som denna fredag kväll hade tagit sig till Knutby BP.

Nästa match för Som United FF är den 26 maj klockan 18 mot Norrtulls SK.