Det blev förlust för Som United i seriepremiären i bortamatchen mot FC Djursholm. Hemmalaget vann med 2-0.
– Ineffektivitet kostade oss 3 poäng ikväll, sade Hatum Dahir, en av lagets tränare.

Det blev en jämn och målfattig match där hemmalaget tar ledningen tidigt. I första halvlek får FC Djursholm straff och i andra halvlek sätter de dit en hörna efter markeringsmiss.

Som United har tre fina lägen i slutet av första halvlek, men det blev inte mål.

Annons:

I andra halvlek är det mycket kamp mitt på plan vilket gör att inget av lagen kommer till några särskild farliga lägen. Som United fick två bra målchanser i matchens sista minut, men missar återigen.

– Vi kan bättre än det vi visade ikväll, men det krävs att vi utnyttjar våra chanser, sade Hatum Dahir.