Hej, min kära vän! Jag vill berätta för dig en sak och det här har gjort så att jag har tappat hoppet om studenten och allt annat i år. Om du inte visste så har vi drabbats hårt av covid-19 som är ett coronavirus.

Den här viruset är så allvarligt, många människor har dött av det och ännu fler har blivit smittade. När viruset ledde till en allvarlig situation i Sverige så har man stängt ner gymnasieskolorna. Just nu så har jag distansundervisning hemma. Jag tycker att det finns både fördelar och nackdelar med detta. Men en nackdel är att man inte har en nära kontakt med lärarna som man hade i skolan.

Jag har väntat så länge på studenten och har kämpat så mycket för att uppleva den dagen

Annons:

Coronaviruset har drabbat mig mycket. Jag tar studenten i år, men ingen vet om det blir något utspring. Jag kommer jag inte heller kunna få ett sommarjobb från Stockholm stad i år. Jag känner mig mycket orolig inför studenten. Jag har väntat så länge på studenten och har kämpat så mycket för att uppleva den dagen. Om det inte blir något så kommer alla som tar studenten i år bli besvikna och ledsna över det.

Jag vet inte när pandemin är över, ingen vet det. Men jag hoppas den slutar före sommaren. Det som kommer hända efteråt är ovisst, men jag hoppas att Sverige kommer att bli stabilt igen. Jag vill bara att pandemin tar slut.

Med vänlig hälsning,
Halima Mohamed

PS. Tisdagen den 14 april beslutade Stockholms alla kommunala gymnasieskolor att ställa in sina studentfiranden. DS.

Skriv om din vardag i coronans tid. Skriv och berätta, ta en bild med din mobil, och skicka till oss: redaktionen@nyhetsbyranjarva.se

Print Friendly, PDF & Email