Tecknad bild av en kvinna med mobiltelefonen i bh:n
Illustration: Anna Nygård

Familjens kärlek till den utexaminerade dottern kontrasteras med den spritosande examensfesten på Stureplan.


EXAMENSMS:

En pappa:

Annons:

Idag är det en stor dag för dig min älskade dotter , efter 3 års hård arbete , innerst inne vet jag att det kännes oerhört stolthet att man har lyckats med det man vill och du skall veta vi alla är lika stolta över dig och kommer att stå bredvid dig med huvudet uppåt , det du åstadkommit är inte litet i livet att syssla med något arbete och samtidigt med teater konst i spetsen kunna förmedla en budskap för männsligheten där fel och orättvisan uppstår ,

Jag är specialt stolt och glad för det du nått , för det kännes att du har fylld min dröm och din också .

Så önskar dig lycka till i ditt liv och ta vara på det och var glad att du har runt dig så många fina människor och din familj

Massor med kram till dig


En bror:

Fett me bra jobbat vi alla är stolta över dig och tro mig mer än vad du är!

Nu gäller det bara att köra över alla och göra det du är bäst på!

Det här är bara början på något stort ska du se, om du ibland inte tror på dig själv så tro mig vi gör det åt dig, gå och lyckas gå och skapa din egen väg och må bra och tro för det kommer ta dig långt!!

Älskar dig!


På Spybar finns alla och ingen

Spybar 04.27

Moroccan oil-doften i mitt hår har omvandlats till öl och champagne, mina youtube-lockar gjorda med plattången hemma lämnade mig vid perrongen på Östermalms torg. Jag är rätt säker på att det blir en haramkorv på Seven-Eleven innan blåa linjens hästar rider mig tillbaka mot slutstation.

På Spybar finns alla och ingen. Vi som har och inte har.

Han där borta har fastnat med blicken på mig.

Jag känner igen honom men minns inte namnet.

Han vill knulla mig.

Inte nu, men sen.

Han skulle aldrig våga komma fram, vilken tönt.

Bara en tidsfråga innan någon greppar tag i min spinkiga lilla arm och vill diskutera strukturell rasism.

Men jag, jag vill diskutera strukturell kuk.

Jag är en kurdisk peshmerga på Spybar som krigar för gratis drinkar.

Vibration i min bh.

Jag har fått sms.

Finns det horor ute?

Aa en del.

Sköna?

Beror på, gillar du kuk?

En dag ska jag bygga ett slott av pengar är Nyhetsbyrån Järvas sommarföljetong som publicerats med ett avsnitt varannan dag. Boken är skriven av Evin Ahmad och utgiven på Natur & kultur 2017.

Print Friendly, PDF & Email
Annons: