ett kvitto och en p-bot tillsammans med bild på jd saluhall
Montage: Nyhetsbyrån Järva

Klagomålen från parkeringen utanför J&D saluhall på Rinkebysvängen fortsätter. Mohammad Parhizgar skickade följande insändare, med bifogade bilder, till redaktionen.

Hej!

Jag heter Mohammad Parhizgar, är pensionär efter 35 års forskning och undervisning på olika universitet i Sverige (bland annat Stockholms Universitet och KTH). Förra veckan skulle jag köpa några grönsaker från Iran som skulle finnas i J&D saluhall i Rinkeby.

Annons:

Jag och en kompis kom till Rinkeby. Klockan 12:29 kom vi fram. Satte parkeringsskiva på 12:30 och gick in i saluhallen.

Efter en kvart 12:44 lämnade vi affären (kvitto bifogas). Såg 1100 i böter på min bil med påståendet att jag inte har varit i saluhallen. Jag ser detta som en diskriminering mot folket i Rinkeby. De skulle aldrig använda samma metod i ett svenskt område. 

Mohammad Parhizgar

Print Friendly, PDF & Email