Cherrie lovar ny musik till sommaren. Först ut är singeln MER som släpps idag. Nyhetsbyrån Järva har lyssnat.

Låten inleds med en somrig gitarrslinga som känns perfekt för semester och dansgolv. KJ, Franky och 2kForeign har producerat och Cherrie sjunger om att fira framgången men aldrig nöja sig utan fortsätta sträva uppåt. 

”Hade inget, nu vi lever lyx om du frågar mig. Jag vill ha mer, allt och lite till, är aldrig nöjd tills jag har mer”.

– Jag tänkte att hela sommaren ska jag släppa bangers som är strictly för tjejerna. MER är en hypea dig och dina systrar type of låt, säger Cherrie i en pressrelease.

Du kan göra exakt vad du vill som kvinna

Att säga att det går bra för Cherrie är en underdrift. Förra årets album Naag Nool hyllades av kritikerna och hon är just nu ute på turné och kommer bland annat spela i Stockholm, Göteborg, Malmö och London.

”Exa folk som gillar drama för de kan inte sit with us. Jag har 99 problem och det är ingen av dem som är man. Baby jag är number one. Jag lär dem det de inte kan. Om jag slutar med musik en dag är jag ändå miljonär.” 

– Du kan göra exakt vad du vill som kvinna. Du får peppa dig själv och skryta, för du förtjänar det. Det är det jag vill förmedla, säger Cherrie.

MER kommer definitivt spelas på klubbarna och generera allsång i tjejgängen i sommar.

Anna Nygård
Print Friendly, PDF & Email