Matchbild kamp om bollen

Som United förlorade premiärmatchen i Div4 Mellersta borta mot nykomlingen Banjul FC.

På förhand tippade man på ett tufft och händelserikt derby mellan Banjul FC och Som United, men så blev inte fallet.

Matchen skulle spelas på Knutby BP men flyttades, då man bedömde att planen inte skulle vara spelbar på grund av snö och halka på planen. Matchen flyttades till Stadshagens IP.

Två fastande lag möttes i en tam och händelsefattig match, som slutade 2–1 till Banjul FC. Som United tog ledningen med 1–0 i slutet av första halvleken genom nummer 10 Yonis Egag, serverad av nummer 20 Yahya Sharif i öppet mål. Det resultatet stod sig också till halvleksvilan.

I slutet av den andra halvleken kom kvitteringen för hemmalaget genom nummer 11 Sheku Omar Sissoho, som också satte segermålet i slutminuterna av matchen.