Laget tog emot Bele Barkarby FF på söndagseftermiddagen. Matchen började lite tvekande, men snart höjdes tempot.

I tjugonde minuten kom första målet, Samatar Ibrahim (18) satte det. Första halvlek var i stort sett Som Uniteds egen, men Beles Barkarbys Alexander Widlund (10)  Lyckades ta sig fram och kvittera i fyrtioförsta minuten.

Efter pausen spelade Bele mer offensivt till en början, men de lyckades inte riktigt få till spelet. 2-1 genom Yonis Egag (9) och därefter sattes ännu mer press på Bele. Yasir Daud slog in 3-1, och med fem minuter kvar kom fjärde målet genom Yonis Egag (9).

Annons:
Annons:

Med tredje segern på fyra spelade matcher, ser det ut att bli en bra säsong för Som United, som leder serien på 10 poäng. Nästa match spelas 3/5 klockan 20:00 på Knutby BP. Då tar man emot Ängby IF.