Förlust för Akropol i semifinalen.
Akropols herrar avslutade säsongen med en enpoängsvinst hemma mot Uppsala. Det var den sista matchen före semifinalen i basketens division 1 på lördag.

Det var en tuff match där alla spelare fick speltid. Akropol startade matchen väldigt starkt och sprang iväg offensivt och gjorde hela 30 poäng i första perioden, men defensivt hade laget svårt att täppa till.
I andra perioden tappade hemmalaget allt flow i anfallsspelet och höll i bollen alldeles för länge. Avsluten forcerades samtidigt som laget fortsatte slarva defensivt. Men Akropol behöll ändå ledningen med 48-41.
I början av tredje perioden gjorde Akropol ett ryck och tog en 13-poängs ledning. Men Uppsala åt sig tillbaka in i matchen efter en imponerande andra halvlek, mycket tack vare veteranen Rickard Eriksson
Sista minuterna blev väldigt spännande och Uppsala ledde med fyra poäng med endast 90 sekunder kvar. Men Akropols serbiska ”twin towers” gör matchens fem sista poäng.
I sista sekunden fick Uppsala ett öppet trepoängsskott, som de brände.
Matchen slutade 85-84.