Vänsterpartiets affisch med texten "solidaritet med palestina"

Eu-valet är avgjort, svenskarna har bestämt vilka partier och företrädare som ska till Bryssel. Jag är både nöjd och glad med resultatet, det här valet var viktigt för EU och inte minst för palestinierna under det pågående folkmordet. Ett folkmord som har fått stöd av partier på högerkanten.

Valresultatet är en seger för rättvisan. Men jag blir förvånad över politiker som blev så förvånade över valresultatet. Vem stöttar folkmordsromantiker? Eller ett stödparti till Sverigedemokraterna?

Lokalpolitikern Åsa Nilsson, L, påstår att det usla valresultatet för L beror på att en tidigare ”favorit” saknades på listan. Inte för att L ger stöd och makt till ett parti som konstant pekar ut människor i Åsa Nilssons ansvarsområde, som ett hot som måste hanteras med hårda handskar. Liberalerna borde till exempel ta en titt på vilka som drabbas av Tidöpolitiken.

Annons:

Valresultatet handlar om politiken och inte vilka kandidater som hittas på listorna. Järvaborna röstade för klimatet och för rättvisa för Palestina. Det är anledningen till våra valframgångar.

Hashim Mohamed Jama, ordförande för V Rinkeby-Tensta-Spånga

Print Friendly, PDF & Email