Vad har ASAP Rocky i fickan?
Jo, biljetter till sin konsert i Globen ikväll. Han delade ut gratis biljetter när han besökte Fryshuset grundskola tidigare idag.

ASAP Rocky är rapparen som uppträdde i Stockholm i somras och arresterades efter sin spelning. Han hölls häktad i en månad, åtalad för misshandel, men släpptes efter rättegången i väntan på dom.

ASAP Rocky möttes av entusiastiska fans när han kom till Husby och under eftermiddagen ska ASAP Rocky ha föreläst för en grupp ungdomar.

Enligt Expressen bjöd ASAP Rocky in alla som bor i invandrartäta förorter att gå gratis på hans konsert.

– Hallå, ASAP Rocky här i Sverige, live och direkt. Jag har ett tillkännagivande. Jag är väldigt glad att jag är här. Jag är i förorten nu, som kallas för en ”no go-zone”, vi är här och träffar folk och berättar att vi bryr oss om dem. Jag har en konsert i dag, och alla som bor i förorten i Sverige får gratis inträde på min konsert i kväll. Vem som helst i förorten.

Hur det ska gå till rent praktiskt framgår inte av Expressens artikel.

Print Friendly, PDF & Email