Vad har ASAP Rocky i fickan?
Jo, biljetter till sin konsert i Globen ikväll. Han delade ut gratis biljetter när han besökte Fryshuset grundskola tidigare idag.

ASAP Rocky är rapparen som uppträdde i Stockholm i somras och arresterades efter sin spelning. Han hölls häktad i en månad, åtalad för misshandel, men släpptes efter rättegången i väntan på dom.

ASAP Rocky möttes av entusiastiska fans när han kom till Husby och under eftermiddagen ska ASAP Rocky ha föreläst för en grupp ungdomar.

Annons:

Enligt Expressen bjöd ASAP Rocky in alla som bor i invandrartäta förorter att gå gratis på hans konsert.

– Hallå, ASAP Rocky här i Sverige, live och direkt. Jag har ett tillkännagivande. Jag är väldigt glad att jag är här. Jag är i förorten nu, som kallas för en ”no go-zone”, vi är här och träffar folk och berättar att vi bryr oss om dem. Jag har en konsert i dag, och alla som bor i förorten i Sverige får gratis inträde på min konsert i kväll. Vem som helst i förorten.

Hur det ska gå till rent praktiskt framgår inte av Expressens artikel.

Print Friendly, PDF & Email