På fredagen sken solen och en skara på ungefär 20 personer hade samlats för att lyssna när bandet Tres Amigos spelade sin musik. Konserten spelades på Rinkeby öppna mötesplats där det varje vecka ordnas aktiviteter för seniorer.

Tres Amigos är återkommande gäster och spelar musik som alla känner igen. Idag var det sydamerikanska hits på programmet och publiken stampade takten till tonerna. Många kunde till och med texten till låtar som Despacito och La Bamba.

Programmet för september månad finns nu på Rinkeby – Kista stadsdelsförvaltnings hemsida.

Verksamheterna för seniorer på Kista Servicehus, Husby öppna mötesplats och Rinkeby öppna mötesplats har varit igång hela sommaren. Programmet för september månad finns nu på Rinkeby – Kista stadsdelsförvaltnings hemsida. Det innehåller många intressanta programpunkter med utflykter, föreläsningar och musikunderhållning. Vill du med på bussutflykt behövs föranmälan och en liten avgift måste betalas. Annars är det helt gratis att vara med på aktiviteterna.  I Rinkeby ordnas varje torsdag en promenad med efterföljande sopplunch.

Bandet Tres Amigos består av medlemmar som annars spelar i bandet Stereoplan. Där är repertoaren mer rockig med både covers och egna skrivna låtar. Vill du se dem live finns möjlighet att idag besöka Husbyfestivalen där de spelar på kvällen.

Monica Jansson

Print Friendly, PDF & Email