En buss där inte alla kommer ombord.

Varenda morgon är det samma sak. Bussen kommer för sent eller är så full att ingen får stiga på. Jag betalar nästan tusen kronor i månaden och då vill jag någon service.

Vi är många som bor i Järva, som är missnöjda med hur SL fungerar. Jag åker 514 eller 179:an varje dag till jobbet i Kista. 514 kommer alltid för sent och 179:an är alltid full. Jag missar ett arbetsmöte och det betyder förlorad inkomst.

Man får vara glad om man får en ståplats och kanske något att hålla i sig i

Annons:

Likadant när jag ska åka hem från jobbet. Jag är trött och tar en promenad från jobbet till Kista busstorg. Där står SL-värdar och väktare och stoppar folk från att gå ombord på bussarna. Man får vara glad om man får en ståplats och kanske något att hålla i sig i.

SL måste sätta in fler bussar och anställa fler chaufförer. Bussarna borde också bytas ut, de är outhärdligt heta under sommaren. Den som har åkt buss i grannkommunen Järfälla märker att där är bussarna moderna, med luftkonditionering och wifi ombord. Vad är skillnaden mellan Järva och Järfälla? Svara mig, Lars Strömgren.

Vi resenärer måste höja våra röster och få bättre service!

Fozi Siid

Vid buss 179 hållplats i Kista, massa folk och väktare.
Print Friendly, PDF & Email