Tandcentralen ligger centralt i Tensta Centrum sedan 2019.
– Det kommer folk från hela Stockholm till oss och det beror på vår höga kvalitet, säger Dina Majid, tandläkare och klinikchef.

Mottagningen öppnade precis innan Corona-smittan tog fart och då var det inte många som visste att Tandcentralen fanns.
– Vi arbetar med bra vård till rimliga priser. Vi har den senaste utrustningen och de som har kommit hit blir våra ambassadörer utåt. Vi tummar aldrig på vår kvalitet och de sprider det positiva budskapet runt om i Stockholm. Patienter kommer från andra sidan av stan. Vi är också en mottagning som tar hand om tandvårdsrädda och vi har all möjlighet och hjälpa dessa på bästa, lugnande sätt, säger Dina Majid.

Våra priser är humana för att folk ska kunna ha råd att ta hand om sin munhälsa

Annons:

Kliniken har ljusa och moderna lokaler och de har ett arbetsteam med tandläkare och tandhygienister.
– Vårt motto är att vi bedriver jämlik tandvård oavsett postort och vi fokuserar mer på patienterna än våra konkurrenter. Och våra priser är humana för att folk ska kunna ha råd att ta hand om sin munhälsa. Det ska inte vara obekvämt eller kostsamt att komma till oss.

– Med regelbunden tandvård så blir det inte så dyrt i längden då man lär sig att vårda tänderna. Vi hjälper till med kostnadsförslag och att söka ekonomisk hjälp från olika fonder. Dessutom är den första undersökningen till ett lägre pris.

Många tandvårdskliniker i ytterstadsområden har lagts ner.
– Det är synd för alla behöver bra vård och tandvård och det slår hårt mot befolkningen i dessa områden. Men vi finns och vi har även tandmottagning i Kista och Husby, säger Dina Majid.

TANDCENTRALEN TENSTA
Tenstagången 18
Öppet må-fre: 08 – 17
Tel 08-122 120 00

Print Friendly, PDF & Email