Ett inlägg från liberalernas Åsa Nilsson Söderström har kommit med anledning av insändaren om mötet i Tensta träff den 16 augusti:

Hej! Jag är också mamma och har precis som du fått nog av kriminalitet och dödsskjutningar i vår stadsdel. Och jag var på samma möte som du, som politiker och representant för Liberalerna. 

Det är inte min bild att politikerna pratade om ”vi och dom och attackerade somaliska föräldrar”. Men jag håller helt med om att mötet inte gav den dialog jag hade önskat. Vi måste som du säger prata MED varandra. Inte TILL varandra. Det är inte så lätt när man är mer än hundra personer i ett rum. 

Annons:

För mig var det också väldigt frustrerande att många av talen hölls på somaliska

För mig var det också väldigt frustrerande att många av talen hölls på somaliska. Jag hade kommit för att lyssna och lära mig mer om er situation, men när språket var somaliska så förstod jag ingenting.

Men låt oss lägga mötet bakom oss och starta på nytt. Du hittar mina kontaktuppgifter på nätet. Ring mig eller maila, så träffas vi över en fika och pratar om trygghet i stadsdelen.

Ett annat sätt att påverka utvecklingen i Tensta och resten av Sverige är att gå med i ett politiskt parti. På partimöten diskuterar vi olika problem i samhället och bestämmer vilken politik som ska drivas. Nu i höst kommer vi att diskutera trygghet och skola på våra lokala möten. Du är hjärtligt välkommen!

Vänliga hälsningar,

Åsa Nilsson Söderström,
gruppledare för Liberalerna i Spånga-Tensta
Print Friendly, PDF & Email