I Division 4 Stockholm mellersta spelar Rinkeby United. I sin första match på söndagskvällen mötte de Handelskamraterna.

Rinkeby blev nedflyttade efter förra säsongen i division 3, medan Handelskamraterna blev uppflyttade till Division 4. Allt var upplagt för en spännande match, där hemmalaget borde ha fördel.

Annons:

I andra halvlek klev Boda och Stefan Silva in och gav energi till Rinkeby

Det kom att visa sig att Handelskamraterna hade mest energi under första halvlek och fick in ett välförtjänt mål i slutet av halvleken.

I andra halvlek klev Boda och Stefan Silva in och gav energi till Rinkeby. Det mesta av halvleken utspelades framför Handelskamraternas målbur och Rinkeby hade flera fina målchanser som inte kom in.

Matchen spelades inför drygt 100-talet åskådare

Det delades ut gula kort till spelare i båda lagen. En situation ledde till straffläggning av Boda – som säkert satte den i krysset. Sex minuter senare drar Boda på sig sitt andra gula kort, utvisas och är därmed avstängd nästa match.

Matchen spelades inför drygt 100-talet åskådare i en ganska varm och solig vårkväll och den slutade oavgjort 1 – 1.

Monica Jansson

Fakta: I Järva finns den här säsongen fyra lag som spelar i Division 4. I Division 4 Stockholm norra finner vi Som United FC, Husby FF och Banjul FC. Alla tre lag har spelat varsin match; Som United vann sin match, Banjul FC och Husby FF förlorade. Rinkeby United spelar i Division 4 mellersta.