Arkivbild

Söndagens bortamatch mot BKV Norrtälje blev Rinkeby Uniteds sista i division 3. Laget hade en sista chans att ta sig till kvalomgången, men det gick inte.

Enligt matchreferatet på Stockholms fotbollsförbunds sida började det bra för Rinkeby United. I matchens nionde minut gjorde Yonis Rgag 1-0.

Inte förrän i andra halvlek, i minut 58, kunde motståndarna kvittera till 1-1. Men Rinkeby Uniteds Stefan Silva slog in 2-1 i matchminut 76. Så långt in i matchen skulle Rinkeby United kunna kvala för att hålla sig kvar i division 3.

Annons:

Men som flera gånger under den här säsongen tappade Rinkeby United i slutet av matchen. Den här gången berodde det säkert på att de fick höra att IK Frej ledde mot Västerås FK med 2-0 och det krävdes att Frej tappade poäng för att kvalplatsen skulle vara Rinkeby Uniteds.

I matchminut 87 gjordes enligt referatet ett självmål, 2-2. Och i matchens sista minut, fastställde BKV Norrtälje 3-2.

Nu är det division 4 som gäller nästa säsong för Rinkeby United.