Matchbild från Knutby BP.

Onsdagkvällen på Knutby bollplan bjöd på adrenalinfylld underhållning. RBK mötte Rotebro IS FF, ett lag som precis som RBK klättrade från division 6 förra året.

Det var en dramatisk match där båda lagen började säkert och försiktigt. Men när RBK bestämde sig för att öka tempot, var det verkligen game on. Khalif (Mohamed Khalif Mohamed) öppnade målskyttet i 18:e minuten. Strax före halvtidsvilan fick RBK en straff, som Abdi (Abdirahman Abdalla Mohamed ) satte, 2-0.

Rotebro vägrade att ge upp trots underläge och kämpade sig in i matchen, meter för meter. De lyckades reducera till 2-1 genom Tobias Brehme. Men i minut 72 gjorde RBK mål igen, Abdirahman Mohamed Houssein satte 3-1. Den här gången reducerade Rotebro bara några minuter efteråt genom Samuel Cristian Sanchez-Fredes. Men resultatet stod sig och RBK vann sin tredje match i division 5.

När, hur och om matchen mot Kista SC, som avslutades eftersom lamporna släcktes, ska spelas klar är fortfarande inte avgjort.