Många människor som kollar på fotbollsmatch på storbildsskärm.

På Folkets Husby var det fullsatt när herrlandslaget i fotboll mötte Polen i den avgörande matchen om en plats i VM i Qatar. Men en straff i 49:nde minuten blev början till slutet.

I Husby finns en tradition av att se fotbolls tillsammans. Vem minns inte sommarens matcher från fotbolls-EM nere på Husby gård. Så när landslagets kvalmatcher har visats på storbildsskärm på Folkets Husby är det många som kommer. Även polisen var där en stund, men de verkade titta mer på besökarna än på själva matchen.

Fyra minuter in i andra halvlek fick Polen en straff, som Lewandowski satte retfullt enkelt. Och i minut 72 gjorde Polen 2-0.

Blåa linjens egna representant i landslaget, Robin Quaison, som satte det avgörande målet mot Tjeckien, var inte lika lyckosam denna gång. Han spelade från start, men blev utbytt i 67:nde minuten. Zlatan kom in med drygt tio minuter kvar, med det hjälpte inte heller.