Foto: Alexander Assal

Skriver du poesi, noveller eller kanske dagbok? Drömmer du om att bli publicerad och läst av tusentals Järvabor? Då ska du höra av dig till oss.

Nyhetsbyrån Järva publicerar mellan två och fem artiklar varje dag, årets alla dagar. Vi vill att våra läsare ska kunna gå till tidningens startsida när som helst och alltid hitta lokala nyheter. Vi skriver också om sport, kultur, föreningsliv och vi publicerar krönikor, insändare, debattartiklar intervjuer och reportage.

Ibland har vi också skönlitterära inslag, både i form av poetiska insändare och romaner och noveller av etablerade författare som publicerats som följetonger under sommaren och ibland runt jul.

Annons:

Nu är det inte så långt till jul igen och många går på ledighet. Då vill vi erbjuda något speciellt till våra läsare. Vi vet att många av er uppskattar att ta del av lokal kultur och därför efterlyser vi nu dina texter. Om livet, orten, kärlek, drömmar, oro, frustration eller kanske ilska. Det spelar ingen roll vad du skriver om, vi vill läsa.

Vill du bli läst? Mejla i så fall något av det du skrivit till redaktionen@nyhetsbyranjarva.se så tar vi det därifrån.

Redaktionen

Print Friendly, PDF & Email
Annons: