bassäng i tensta simhall
Tensta simhall.

Tjejer mellan 13 och 19 år har nu chansen att lära sig paddla kajak i Tensta simhall. De som hellre, eller kanske också, vill träna kickboxning, kan göra det på samma ställe.

I morgon, fredag den 21 maj, är sista chansen för tjejer att anmäla sig för att få testa att paddla kajak med professionella instruktörer. På tisdag i nästa vecka, den 25 maj, kommer professionella instruktörer från Järfälla Kanot & Rodd Klubb att lära ut grunderna i hur man paddlar kajak.

De tjejer som deltar har förtur att få följa med och paddla när Hjusets fritidsgård anordnar en utflykt i sommar. De som vill vara med träffas på Hjuset kl 17.30 för fika och genomgång. Alla måste ta med sig badkläder och handduk.

Annons:

Kickboxning och funktionell träning i Tensta simhall är på onsdagar kl. 17.00-18.30 och pågår till och med den 9 juni. Träningen leds av erfarna instruktörer; Nada håller i kickboxningen och Asma den funktionella och flexibla träningen.

Det är fältassistenterna i Spånga-Tensta som bjuder in till denna tjejträning. Alla deltar på sin nivå och kan vara med oavsett tidigare träningserfarenhet.

Bilder: Nyhetsbyrån Järva och Pixabay

Källa: Idrottsförvaltningen

Här är Nada Idris (t.h.) tillsammans med Ilham Aman, som tillsammans driver kickboxningsklubben Västerort Kampsport
Print Friendly, PDF & Email