Mötesklubba

Imorgon, torsdag den 22 februari, är det dags för Järva stadsdelsnämnd att ha sitt månatliga sammanträde. Mötet inleds klockan 18.00 med öppet forum där alla är välkomna att ställa frågor till stadsdelsnämndens politiker och tjänstemän.

På dagordningen finns verksamhetsberättelsen där bland annat de ”klimatsmarta” papperskorgarna utvärderas, och även en rad trygghetsinvesteringar.

Glädjande är att problemen med översvämning vid Askebyskolan äntligen är på väg att åtgärdas. ”Behovet av att komma till rätta med översvämningsproblematiken har även lyfts av ett flertal medborgare och i insändare till lokaltidning.”

Annons:

En punkt handlar om att natur- och parkskötseln i Järva ska tas över i egen regi. Förvaltningen bedömer att ett övertagande i egen regi ger större möjlighet att kontrollera både utförande och ekonomi.

Denna gång är mötet i Spånga och för alla som inte tidigare besökt Spånga Folkan kan det behövas instruktioner hur man tar sig dit:

Från Tensta och Rinkeby buss 179 till Spånga station och sedan promenera 1370 meter till Spånga Folkan.
Alternativt, ta buss 179 och åk fyra hållplatser till station Svandammen. Byt till buss 117 mot Brommaplan, två hållplatser och gå av vid Spånga Folkets Hus, alltså Spånga Folkan.

Från Akalla och Husby: T-bana till Kista, buss 179 och se ovan.
Från Akalla kan du också ta buss 517 elva stationer till Spånga station och gå 1428 meter till Spånga Folkan.

Kerstin Gustafsson Figueroa

Print Friendly, PDF & Email