Det blev endast en poäng för Som Uniteds herrlag när vårsäsongen skulle avslutas med dubbla möten.

Första matchen spelades på Knutby BP den 16 juni och segermålet gjordes av Tyresö FF på övertid, matchens sista spark. Slutresultatet blev 0–1, en tuff förlust för hemmalaget trots en jämn match.

Andra matchen spelades på Tyresövallen söndagen den 25 juni under härligt väder.
Trots skador dominerade Som United första halvlek och hade bud på flera chanser men lyckades inte göra mål.

Annons:

Andra halvlek blev mer jämn, men Som Utd stod för de vassaste chanserna och tog även ledningen, rättvist fem minuter in i andra halvlek. Tyresö spelade upp sig därefter och fick in kvitteringen ungefär tio minuter senare. Resten av matchen var jämn och båda lagen hade målchanser, men slutade ändå 1–1.

Glädjande från andra matchen var att herrlagets trupp innehöll två spelare från U21-laget, födda 2006, varav en av dem startade matchen. Framtiden ser ljus ut säger lagets tränare.