Polishelikopter

Vid tolv-tiden under söndagen larmades polisen om sammandrabbningar mellan ett 100-tal personer vid Ärvingehallen i Kista. Enligt uppgifter till Nyhetsbyrån Järva ska personerna som var inblandade i händelsen vara fotbollshuliganer.  

Vid 12.30 idag tog larmcentralen emot flera samtal om att ett stort antal personer slåss vid Ärvingehallen i Kista. Det ska ha rört sig om ett 100-tal maskerade personer, häften klädda i svarta tröjor och hälften i vita.

När polisen väl var på plats var personerna borta, enligt vittnen ska många av de inblandade ha lämnat i bilar. En person påträffades dock skadad på plats. Skadeläget i området är än så länge oklart och inga tillhyggen har synts.

Annons:

Vittnen berättar för Nyhetsbyrån Järva om att det ska ha rört sig om fotbollshuliganer som bråkade med anledning av derbymatchen mellan Hammarby och AIK, som äger rum klockan tre under söndagen. Samma vittnen ska också ha sett flera av de inblandade springa in mot Kista Träff och Kista torg.

Polisen pratar med vittnen i området och kontrollerar om det eventuellt finns fler skadade. Polishelikopter är också på plats och söker området.

Eleni Terzitane
Print Friendly, PDF & Email
Annons: