Silva i närkamp, stor publik bakom.

Hundratals hade kommit till Knutby bollplan för att se Rinkeby United möta Bollstanäs SK i en match som hemmalaget måste vinna. Det började inte bra. Under matchens allra första minuter gjorde Bollstanäs 1-0.

Under resten av första halvlek var det hård kamp, men inte många skott på mål. Motståndarlaget var aggressiva och Rinkeby United fick inte riktigt spelet att fungera. Men strax före halvtid kunde Rinkeby United kvittera, nummer 17, Arsi (Arsalan Ashtari) slog in bollen i mål.

I andra halvlek spelade Rinkeby United upp sig, och det dröjde inte länge förrän Dawda (Doudou Jobe) nummer 24, nickade in 2-1.

Annons:

Matchen fortsatte och tempot var högt. Hemmalaget drog sig knappast tillbaka för att försvara sin ledning, utan fortsatte att spela offensivt. De drog på sig några frisparkar i farliga lägen, och många i publiken var nervösa att Rinkeby United skulle tappa ledningen. Laget har förlorat poäng i slutminuterna i tre matcher i rad. Men den här gången gick det bra, Rinkeby United vann med 2-1.

Tränare George Moussally in action.

Nu har Rinkeby United sex raka matcher utan förlust och fortfarande chans att hålla sig kvar i division 3. Men de måste vinna de återstående fyra matcherna och matchresultaten för de andra lagen måste också gå deras väg.

Nästa match spelar Rinkeby United borta, mot Västerås IK, som just nu ligger allra sist i tabellen.