Robin Quaison åker bil med Nada, Fatuma och Sara i Galdem A Talk
Robin Quaison i Galdem A Carpool

Galdem-gänget har haft en produktiv vecka och släppt inte mindre än tre avsitt av sin vlogg. De gästas av supermodellen Malaika Holmén, fotbollsstjärnan Robin Quaison och raplegenden Blizzy.

Malaika Holmén har tagit världen med storm! Förutom att hon har var den första POC kvinnan on the COVER av Vogue Scandinavia, har hon även gjort kampanjer för många av era favoritmärken. Galdem A Talk lär känna Malaika och pratar om hennes uppväxt i Göteborg, hur hennes modellkarriär tog fart men även hennes passion för film, kreativitet och sociala frågor.

Robin Quaison behöver ingen närmare presentation. I detta avsnitt av Galdem A Carpool delar han med sig av sin fotbollsresa, berättar om sitt liv bortom planen och avslöjar hur många gånger han har sett The Wire. Dessutom blir det även lekar och utmaningar som ni inte vill missa!

Annons:

Blizzy har varit med i gamet i flera år och kan klassas som en av de som startade rappvågen i våra områden. I Galdem A Carpool snackar han om sin resa med musiken, hans nya låt Chicano med Ricky Rich (ute nu!) och tjejerna testar hur bra Blizzy kan sina egna rader. Bland annat!

Print Friendly, PDF & Email