När jag läser de svar som Thomas Eriksson (MP), ansvarigt regionråd för att bland annat rulltrappan i Rinkeby ska fungera, ger till Nyhetsbyrån Järva blir jag först förvånad. Sedan förbannad.

Från Järvafältet och inte minst Rinkeby reser det varje dag undersköterskor, läkare, sjuksköterskor, busschaufförer, pedagoger i förskolan, lärare och så vidare till jobbet. Yrken som är mycket viktiga nu under coronaviruset. Då svarar Thomas Eriksson till Nyhetsbyrån Järva att han inte kände till att rulltrappan i Rinkeby står still. Han kände inte ens till att den var sönder. Eriksson har inte bemödat sig att följa nyhetsrapporteringen från ett område som är beroende av tunnelbanan. Det är så otroligt arrogant.

Fixa rulltrappan genast så att folk inte trängs i hissen

Annons:

Mitt råd till honom är att fixa rulltrappan genast så att folk inte trängs i hissen. Det är viktigt för Stockholm och Sverige nu. Eriksson – ta ditt ansvar.

Ordföranden för Rinkeby-Kistas stadsdelsnämnd borde också ryta ifrån och visa att han bryr sig om rinkebyborna, men det kanske är för känsligt eftersom de styr Stockholmsregionen tillsammans.

Elvir Kazinic (S), vice ordförande Rinkeby-Kista
Print Friendly, PDF & Email