Elin och Celine Ghrab visar upp sina ballongfigurer.
Eline och Celine Ghrab.

Idag kunde barn träffa sagofiguren Elsa från Frost och Rinken fylldes med lekande clowner. Dagens firande i Rinkeby bjöd på flera aktiviteter för alla barn.

Julia fotograferas med sagofiguren Elsa.

I Rinkeby Galleria samlades idag många barn. På plats var nämligen Elsa från “Frost” och Jasmin från “Aladdin” som barnen kunde fotograferas med. De barn som ville kunde även få ansiktsmålning eller ballongfigurer. Sara Aali var där med sin pappa Ali. Deras firande fortsätter ikväll med en kryssning på Viking Line.

– Varje år brukar vi åka utomlands. Men i år går det inte så vi ska äta middag och vara med familjen på båten till imorgon, sade hennes pappa Ali.

Annons:
Annons:

Firandet fortsatte i Rinken

Dagens festligheter slutade inte inne i gallerian. Efter ett tag kom ett gäng från “Clowner utan gränser” för att hämta barnen och gå i grupp mot Rinken. I parkleken hade clownerna en show för barnen med trollerikonster, jonglering och lekar. 

Rina och Suhaib

Rina och Suhaib var med sin mamma i gallerian och följde sedan med clownerna till parken. De fick presenter imorse av sina föräldrar och Rina vet redan vad hon ska göra för de pengar hon fått.
– Jag ska köpa leksaker för pengarna. Jag har sett ett armband med en hund som jag vill ha, sade Rina.

Clara Krause

Clowner utan gränser och Elsa från Frost.
Clowner utan gränser och Elsa från Frost.
Clowner utan gränser uppträdde i Rinken.
Print Friendly, PDF & Email