Ett aktiebrev för Nyhetsbyrån Järva, på gulaktigt papper och med en röd stämpel i hörnet.lite

När vi drog igång Nyhetsbyrån Järva våren 2018, Yasemin Öztenar och jag, visste vi inte hur det skulle gå. Vi satsade vår arbetskraft och den 6 juni fanns de första artiklarna uppe på www.nyhetsbyranjarva.se.

Redan före valet, hösten 2018, märkte vi att fler och fler läste tidningen. Många tipsade eller skrev till oss om sådant som hände i området. Antalet läsare växte snabbt. Idag har vi runt 30 000 unika läsare varje månad, enligt mätverktyget Google Analytics. Under 2019 medverkade mer än 50 olika skribenter, alla bor eller arbetar i Järva.

När ägandet breddas och blir en angelägenhet för fler kan föreningar, företag och privatpersoner teckna aktier i tidningen

Annons:

I slutet av 2018 bildades Nyhetsbyrån Järva AB och nu erbjuder vi alla läsare att bli delägare i Stockholms snabbast växande lokaltidning. När ägandet breddas och blir en angelägenhet för fler kan föreningar, företag och privatpersoner teckna aktier i tidningen.

Erbjudandet gäller 2000 aktier, som motsvarar 40 procent av bolaget, och varje aktie kostar 50 kronor. Du kan köpa en, två eller fler aktier, men inte fler än 100. Alla aktieägare träffas åtminstone en gång om året på bolagsstämman, och det blir ett tillfälle att knyta nya kontakter och samtidigt diskutera tidningens innehåll, mening och mål.

Du som köper aktier stärker Nyhetsbyrån Järva och bidrar till en ännu bättre lokal bevakning. Nyhetsbyrån Järva behövs!

Kerstin Gustafsson Figueroa
Chefredaktör Nyhetsbyrån Järva

Läs mer här hur du kan köpa aktier i Nyhetsbyrån Järva.

Print Friendly, PDF & Email