Seger för Akropol efter lång resa till Luleå.
Akropol spelade i Luleå i helgen. Det var en lång resa och det blev en lång hård match, som efter två förlängningar slutade med seger.

I 37 av 40 minuter kontrollerade Akropol matchen med ett aggressivt försvarsspel. Men de sista 3 minuterna av fjärde perioden spurtade Luleå samtidigt som Akropol tappade fokus och höll på att ge bort matchen.
I matchens sista anfall fanns chansen att avgöra, men Akropol fick inte iväg ett bra avslut och matchen slutade oavgjort!

Första förlängningen började med att Luleå gjorde ett ryck samtidigt som Akropol var frustrerade efter fjärde perioden. Luleå gjorde snabbt 7-0 efter flera individuella misstag, men Akropol bet sig fast i matchen.
Det såg inte ljust ut när domaren blåste en foul med 15 sekunder och underläge med 1 poäng, men Luleå satte endast ett kast och Akropols Milan kvitterade matchen med 1 sekund kvar. Och matchen gick vidare till ännu en förlängning!
Nu hade Akropol ett mentalt övertag och sprang ifrån tidigt i förlängningen genom ett imponerade och iskallt skytte av Milan och evigt krigande lagkapten Simon.
Det blev en viktig vinst i Akropols resa för att nå slutspelet (Final 4).

Fyra matcher återstår av säsongen och Akropol behöver troligtvis vinna samtliga matcher. Vägen dit är tuff med tre av matcherna mot lagen i övre tabellen.