Järvabaserade laget Banjul FC spelar sedan i våras i fotbollens Division 4 mellersta, samma grupp som Som United FC. Båda lagen ligger i den nedre halvan av tabellen men kämpar vidare för bättre placering.

I lördags möttes Banjul FC och Hanvikens SK på Knutby IP. Hanviken låg på andra plats i tabellen och hade endast förlorat en match. Tufft motstånd väntade Banjul. Drygt 50 personer i publiken hade mött upp, de flesta för att heja fram hemmalaget.

Annons:

Nu återstår bara en match innan sommaruppehållet

Första halvlek var ganska jämn med många målchanser för båda lagen. Hanviken lyckades få in ett mål direkt i början av matchen och ett andra med bara ett par minuter kvar av första halvlek. Ställningen var 0 – 2 när andra halvlek började. Banjul laget bjöd på motstånd även under andra halvlek men motståndarna var det starkare laget och gjorde ytterligare två mål. Resultatet blev den här gången 0 – 4. För Hanvikens del innebär det att de tar serieledningen i tabellen medans Banjul FC ligger kvar på nionde plats.

Nu återstår bara ett par matcher innan sommaruppehållet för Banjul FC del. Nästa söndag, den 18 juni, möter de Tyresö Utd i en bortamatch.