Nu körs andra omgången av entreprenörsutbildningen ”Young Business Bootcamp”, med 50.000 kronor i potten. Det är en chans för unga som inte har samma tillgång och nätverk som andra att förverkliga sina idéer. 

 – Jag har kommit in i projektet tillsammans med Amir Sebdani, och nu vill vi bygga upp bootcampen till nya höjder. Många unga kan nu få verktygen de behöver av oss, med personlig coachning och workshops bland annat, säger Hasti Barzanji, som numera är medieansvarig och verksamhetsutvecklare hos Bling.

Kostnadsfri coachning och mentorskap

Annons:

Hasti har varit verksam i Järva i många år och är uppväxt i Rinkeby. Han har tidigare varit producent, haft skivbolag och drivit olika projekt. 
 – Jag har följt Bling i deras arbete i många år och fascinerats av hur hårt de har jobbat för främst Järvas entreprenörer och för människor runt om i Sverige.

Förra året i augusti lanserades den första omgången av Young Business Bootcamp, en utbildning för unga entreprenörer där de får lära sig hur man kan lyckas som entreprenör.
 – De kommer att lära sig hur man pitchar, prioriterar, planerar, nå sina mål och kunna strukturera saker och ting. Bling går dessutom in och erbjuder kostnadsfri coachning och mentorskap. När det har kommit in 100 ansökningar tar vi ner det till tio och sedan blir det final. Vi välkomnar alla unga som har en vision om företagande, säger Hasti. 

Krista Sirviö

Fakta: Ansök senast den 15 mars. Bootcampen börjar den 20 mars och just nu pågår ansökningarna för fullt. Därefter kommer tävlingen att pågå som avslutas med en stor final den 28 april.

Print Friendly, PDF & Email