Stora förändringar för ungdomsverksamheten i Rinkeby-Kista, men Stefan Lindström kommer inte vara enhetschef länge till.
– Nej, jag blir inte kvar, utan avslutar min anställning i mitten av april. Går i pension, lite tidigare än vanligt. 

Hur känns det?
 – Både ock, känns skönt men kommer nog sakna mycket också. Jag har jobbat i Järva i nästan 40 år. Började som teamledare på Rinkeby ungdomsgård 1980 och från 1981 har jag jobbat heltid. Men det kanske kan vara bra att sluta när det ska bli förändringar.

Hur tycker du att stadsdelen har förändrats under de här åren?
 – Vissa saker har blivit bättre, men mycket har blivit sämre. Jag växte upp här, bodde i Rinkeby under hela tonåren. Det känns som om sammanhållningen var bättre förr. Men det är svårt att säga, jag är gammal, så andra kanske tycker annorlunda.

Annons:

Vad ska du göra som pensionär?
 – Jag ska plugga, tänkte läsa spanska. Vi har lägenhet där nere. Jag ska träna och må bra, sköta om mig själv.

Kerstin Gustafsson Figueroa
Print Friendly, PDF & Email
Annons: