Som United räckte inte till borta mot Edessa Syrianska. Det blev en målrik match mellan två offensiva lag som slutade med 5-4 vinst för hemmalaget.

I omgång 6 ställdes Som United mot Edessa Syrianska. En match som på förhand kunde sluta hur som helst då det skiljde endast enpoäng mellan lagen inför lördagens match.
Första halvlek slutar med 4-2 för hemmalaget. Som United lyckades komma tillbaka och kvitterar till 4-4 i början av andra halvlek.
Resten av matchen är en kamp om bollen. Inget av lagen lyckas skapa några farliga chanser, men Edessa spelarna är mer hungriga och lyckas även få in vinnande målet med 5 minuter kvar efter försvarsmiss av gästande lag.

Vi var inte tillräckligt effektiva

Annons:

– Hemmalaget hade mer energi den här dagen och fick utdelning till slut. Vi var inte tillräckligt effektiva för att få med oss 3 poäng från Jakobsberg, säger lagets tränare.

Nästa match för Som United är på hemmaplan mot Enebyberg IF den 20 maj. Det förväntas komma stor publik och om lagets offensiva spelare har en bra dag, så kan det bli målrik match.