Matchen mot Husby FF blev mycket intensiv.
 – Vi spelade för vår överlevnad mot ett lag i toppen, våra rivaler från 164. Men vi har ännu inte förlorat mot Husby i en tävlingsmatch, säger Som Uniteds tränare Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

I början av matchen såg det inte bra ut för Som United. Efter åtta minuter ledde Husby FF med 2-0.

Efter åtta minuter ledde Husby FF med 2-0

Annons:
Annons:

Men sedan kom vändningen. Som United pressade djupt in på motståndarnas planhalva och lyckades skapa vassa lägen, som inte förvaltades bra. Frustrationen, stressen och paniken tilltog. Men på en offensiva hörna nådde Abdinur högst på bollen och skarvade in den mål.

Därefter blev det rena ketchupeffekten

– Därefter blev det rena ketchupeffekten. Ahmed gör 2-2 och Yonis gör 2-3 strax före halvlek.

Andra halvlek inleddes med hög press från båda håll. Men Som United var aggressivare och hungrigare och belönades med ett mål efter dryga timmen. Därefter avslutades matchen i ett lägre tempo.

Referat: Som United FF
Bilder: Mohamed Dahir