Fotbollslaget står uppställt som lag brukar.

Säsongens sista match spelades i fredags på hemmaplan mot FC Djursholm. Denna kväll spelade alla lag i serien samtidigt.

Som United rivstartar och leder med 2-0 efter en kvart genom lagets skyttekung, Yonis Egag. Resultatet kvarstår halvleken ut.

Andra halvlek börjar som den första och Som United utökar direkt ledningen till 3-0 genom lagkapten Abdi Ismail i match minut 47. Därefter sjunker matchtempot något.

Annons:

Som United slutar denna säsong på femte plats

Djursholm trycker på för reduceringsmål i slutet av andra halvlek och har några halvchanser, men istället är det Som United som dödar matchen med 4-0 mål i match minut 80. Det är Yonis Egag som därmed fullbordar sitt hattrick.

Som United slutar denna säsong på femte plats med 33 poäng. Serievinnarna IK Frej Täby FF vinner serien med 51 poäng.

Tränaren Hatum säger att det är en godkänd säsong med tanke på att laget genomgår ett generationsskifte. Flera juniorer har under hösten fått chansen i A-laget och framtiden ser ljus ut.

A-laget är anmäld till Sthlm Cup och kvalomgångar väntar innan säsongen är helt över.